OVER ONS

RAAD Architecten is in 2014 opgericht door Mark Min en Niels Giling. Inmiddels werken wij vanuit ons zelf ontworpen kantoor Zicht op de Cromme Leeck in Zwaagdijk-West.

Ons team bestaat uit ervaren architecten, BIM-modelleurs en bouwkundigen. Samen zorgen we voor duidelijke en laagdrempelige communicatie, zowel onderling als voor onze opdrachtgevers. Als full service architectenbureau begeleiden we onze opdrachtgevers vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot het moment dat de sleutels worden overhandigd.

Streven naar een uniek gebouw

Met verfrissende ideeën vertalen en overtreffen we de wensen van onze opdrachtgevers. We streven naar een uniek gebouw, dat meerwaarde creëert voor de gebruiker. Een plek waar duurzame oplossingen een vanzelfsprekendheid zijn. Ons uitgangspunt is een (duurzaam) maatwerkplan voor zowel onze Particuliere klant als de Zakelijke klant. Waarbij het plan technisch goed uitvoerbaar is, ongeacht het type gebouw.

Groot netwerk

Als wij voor u een droomwoning, bedrijfspand of appartementencomplex hebben ontworpen, moet ons architectonisch ontwerp natuurlijk nog in de praktijk worden gerealiseerd. Daarbij heeft u niet alleen de hulp nodig van een aannemer, maar ook van technici die de W- en E-installaties verzorgen. En misschien roept u ook graag ondersteuning in van een interieurarchitect. Of een hovenier voor de aanleg van een prachtige tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring, hebben wij een groot netwerk aan bouwpartners opgebouwd. En kunnen wij u adviseren welke partijen u in de bouw en realisatie van het project kunnen ondersteunen. Waarbij onze partners hetzelfde doel als RAAD Architecten nastreven: de wensen van u als opdrachtgever overtreffen.

Altijd uw directe aanspreekpunt

Tot slot laten we u graag weten dat we altijd bereikbaar zijn. Zowel in de ontwerp-, de vergunnings- als de uitvoeringsfase zijn wij het directe aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Door ook bij de afronding van onze projecten nazorg te bieden, blijven we nauw betrokken. Zo streven we naar 100 procent tevredenheid van u als opdrachtgever.

Vragen of interesse

Als u meer wil weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we graag welke mogelijkheden er zijn. De koffie staat voor u klaar!

Welkom RAAD architecten

TEAM

Mark Min
Mark MinPartner | Architect
mark@raadarchitecten.nl | 0229 313 103
Niels Giling
Niels GilingPARTNER | BIM MODELLEUR
niels@raadarchitecten.nl | 0229 313 102
Co van der Gragt
Co van der GragtBIM MODELLEUR
co@raadarchitecten.nl | 0229 313 104
Klaas Norg
Klaas NorgBIM MODELLEUR
klaas@raadarchitecten.nl | 0229 313 105
Sabien van der Vaart
Sabien van der VaartBIM MODELLEUR
sabien@raadarchitecten.nl | 0229 313 107