RAAD architecten presentatie

Een paar maanden geleden werd een presentatie gegeven op het kantoor van RAAD architecten. De presentatie was het slotstuk van het traject bij het formeren van één team, RAAD architecten. In eerste instantie zijn wij begonnen als zelfstandige ondernemers, waarna wij in 2014 fuseerden tot RAAD. Om een goed samenwerkingsverband te creëren zijn er doelen gesteld.

Tijdens de presentatie waren vijftien genodigde aanwezig, ondernemers uit onze kennissenkring. Er is bewust voor ondernemers gekozen met een mening, die scherpe feedback kunnen geven. Zo ontstond er ruimte voor discussie tijdens de presentatie.

RAAD architecten heeft diverse sterke punten: zo gaan wij verder dan de vraag, nemen initiatief en leveren hoge kwaliteit van ontwerpen. In de presentatie worden uiteindelijke doelen gesteld tot 2025. Zowel een groei in projecten als in talenten. Vooral werkplezier is onze prioriteit!

Maandelijks staat er een bespreking op de agenda om de actuele status te evalueren. Communicatie verbeteren en aanpassen en blijven ontwikkelen. Waar staan we, waar moeten we naar toe en wat moeten we daarvoor doen om onze doelen te bereiken?

Gepubliceerd Op: 22 november 2018

Interessant? Deel dit nieuwsbericht: