Verbouw LVS autogroep vestiging Hoorn

Opel en Volvo dealer Van der Linden van Sprankhuizen is een begrip in Hoorn en omstreken. Het bestaande pand aan de Berkhouterweg is in de afgelopen decennia meermaals verbouwd en uitgebreid maar was nu toe aan een complete metamorfose.

Zowel het exterieur als het interieur is volledig gewijzigd in de nieuwe huisstijl van Opel Nederland. De antraciet- en zilverkleurige gevelbekleding kenmerken het sales- en aftersales gedeelte. De entree van de receptie is verplaatst naar hoek Berkhouterweg en Dampten; bij binnenkomst loop je letterlijk het hart van het bedrijf in. Vanaf dit punt zijn zowel de showroom, het magazijn als de werkplaats zichtbaar. Hierdoor ontstaat er een prettige interactie tussen klanten en medewerkers.

RAAD architecten heeft naast het ontwerp, ook het vergunningstraject en de projectbegeleiding verzorgd. Mede dankzij de prettige samenwerking met de uitvoerende partijen, Dol Bouwbedrijf uit Spierdijk, Gisa Installatietechniek uit Zwaag en Pronk Elektrotechniek uit Zwaag, hebben we met elkaar een zeer geslaagd project gerealiseerd.

Gepubliceerd Op: 22 oktober 2018

Interessant? Deel dit nieuwsbericht: