Vakantiewoning Frankrijk

Elk jaar komen wij wel buiten onze landsgrenzen, dit jaar is dat toch wat anders dan andere jaren. Toch is het ons weer gelukt. Deze keer niet om vakantie te vieren in Frankrijk maar voor het ontwerp van een vakantiewoning in regionaal natuurpark Périgord Limousin. De woning staat op een basis van natuursteen uit de lokale omgeving, zo verkrijgt het zijn aansluiting met de omliggende bebouwing. Boven op de basis komen drie geschakelde volumes, waarbinnen zich de binnenruimtes als de woon-, eet- en slaapkamers bevinden. Door de positionering van de volumes ontstaan er rond de volumes een aantal buitenruimtes. De volumes en de buitenruimtes zijn overkapt met een paraplu constructie die voor bescherming zorgen tegen zowel de zon als de regen.

Gepubliceerd Op: 22 juli 2018

Interessant? Deel dit nieuwsbericht: