Nieuwbouw woonhuis

Bergen (NH)

Voor een particuliere opdrachtgever heeft Raad architecten in samenwerking met Atelier de Wit deze villa in Bergen ontworpen. De moderne villa ligt in een bosrijke omgeving. Door het kleurgebruik van het metselwerk en de olijf kleurige kozijnen sluit het ontwerp mooi aan bij de omgeving. Het interieur is rustig gehouden waarbij de nadruk ligt op de boekenkast en de tuin aan de zuidzijde. De grote glazen gevel aan de tuinzijde in combinatie met het grote overstek zorgt voor een prettig binnenklimaat en een optimaal uitzicht over de tuin.

Op de begane grond zijn alle leefruimtes gecreëerd voor een levensloop bestendige villa. De hoofdslaapkamer, badkamer en werkkamer zijn op het noorden gelegen. Daardoor konden de woonkamer, eetkamer en keuken over de volledige breedte van de tuin gesitueerd worden. Vanuit alle drie de ruimtes is er een directe verbinding met de tuin aan de zuidkant.

Opdrachtgever: Particulier
In samenwerking met: Atelier de Wit
Oplevering: 2015
Status: Opgeleverd
Top